Szikkasztó alacsony áron kapható online!

Ha hosszú távon gondolkodik egy házépítésen, nagyon fontos szempont az esővíz megfelelő elvezetése. A már kiépített csapadékcsatornához való csatlakozás lehetősége Magyarországon csak igen korlátozottan áll rendelkezésre. Bővebb leírást weboldalunkon talál.

Szikkasztó rendelhető a sunikft.hu weboldalon, tehát nézzen be ide és tudjon meg mindent erről a technológiáról még ma. A ház és környéke burkolt felületeire hulló csapadék máshová kerül, ami hiányozni fog a talaj nedvességtartalmából. A talajszint alatt levezetett vízelvezetés továbbra is a talajban tárolódik! Környezetünk szempontjából a telken belüli kiszárítás a legalkalmasabb módja a csapadékvíz kezelésének! Ereszcsatornánkként 1-1 elhelyezhető (háztól védőtávolság 4-6m!) Így a szintkülönbségek és gyűjtőcsövek bekötése továbbra sem jelent gondot! Tehát a csapadék mennyisége központosított (egy helyre vezetett) és nem probléma! Minél jobban elosztjuk a tetőn levő és felszíni vizet, annál kevesebb gondot, kárt okoz! Rugalmas, stabil, könnyen használható minden szikkasztónk.

Masszív felépítésűek, 60 tonnás terhelésig vagy 5 méter mélységig történő beépítésre alkalmasak minden esetben. A földszinten Inspect sor telepíthető a tisztítás ellenőrzése érdekében! EcoBloc variációk tekinthetők meg weboldalunk széles kínálatában. A szikkasztó tengelymodul bárhol felszerelhető – könnyen felszerelhető a teleszkópos magasságállítással. Az EcoBloc rendszerünk alkalmas víztárolásra, pufferelésre és hirtelen csapadék visszatartására – a csatornahálózat tehermentesítésére! Könnyen és gyorsan építhető esővíz / esővíztároló bármilyen térfogatban! Ha még ennél is többet tudna meg nézzen be a sunikft.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdéseket tenne fel nekünk.