Színvonalas és megbízható műszaki vizsga várja nálunk!

A műszaki vizsga olyan eljárás, amelyet számos országban a nemzeti vagy szubnacionális kormányok írnak elő, és amelyben a járművet megvizsgálják annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljen a biztonságra, a kibocsátásokra vagy mindkettőre vonatkozó előírásoknak. Az ellenőrzésre különböző időpontokban lehet szükség, például időszakonként vagy a jármű tulajdonjogának átruházásakor. Ha rendszeres időközönként szükség van rá, gyakran nevezik időszakos gépjármű-ellenőrzésnek; a tipikus időközök kétévente és évente vannak.

Színvonalas és megbízható műszaki vizsga vár mindenkit a ka-autoszerviz.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket, hiszen átfogó műszaki vizsgára számíthat ha hozzánk fordul, méghozzá mindezt kedvező áron ajánljuk.  Bizonyos joghatóságokban a jármű rendszámának kiadása vagy megújítása előtt ellenőrzés szükséges. Másoknál, ha a jármű átesett az ellenőrzésen, matrica van a szélvédőn, és a rendőrség érvényesítheti az ellenőrzési törvényt, ha megnézi, hogy a jármű naprakész matricát jelenít-e meg. A biztonsági ellenőrzéssel kapcsolatban némi vita folyik arról, hogy ez költséghatékony módszer-e a közúti közlekedés biztonságának javítására. Az 1996. december 20 -i 96/96/EK tanácsi irányelv minden tagállamot felhatalmaz arra, hogy a legtöbb gépjárműtípuson időszakos biztonsági és kibocsátás-ellenőrzéseket végezzenek.

Ezenkívül minimális követelményeket állapítanak meg ezekre az ellenőrzésekre és azok időközére – a könnyű haszongépjárművek (legfeljebb 3,5 t) és a személygépkocsik (legfeljebb 8 ülés) esetében az első ellenőrzést legkésőbb 4 éven belül és legfeljebb 2 éves gyakorisággal kell elvégezni ezután. Amennyiben ön úgy gondolja, hogy az ön autójára is ráférne egy műszaki vizsga, nézzen be hozzánk a ka-autoszerviz.hu weboldalra és megtalálhatja majd a vizsga leírását és az árakat is, tehát megéri benézni hozzánk.