Színvonalas ózonos fertőtlenítés azonnal éjjel-nappal

Fertőtlenítéskor minden az alkalmazott ózon koncentrációjától függ. Minden fertőtlenítési módszer (a hagyományos vegyszerek is) egy irányelvet követ: a CT-értéket. A CT érték alapvetően azt jelenti, hogy minél magasabb a koncentráció, annál rövidebb lesz az érintkezési idő.

Ózonos fertőtlenítés azonnal éjjel-nappal elérhető az ozonbiztos.hu weboldalra látogatva, tehát ha ön is fontolgatja az ózonos fertőtlenítést, keresse fel weboldalunkat. Az ózon a legerősebb oxidáló és fertőtlenítőszer a vizes oldatok és gáznemű keverékek kezelésére. Bár az ózon csak részben oldódik vízben, kellően oldódik és stabil ahhoz, hogy oxidációs vagy fertőtlenítő tulajdonságait teljes mértékben ki lehessen használni. Az ózon oxidálása vagy fertőtlenítése után oxigénre bomlik. Az ózon sokféle szerves vegyülettel reagál, oxigéntartalmú szerves melléktermékeket eredményez. Bár az ózon a legerősebb oxidálószer a kereskedelemben, biztonságosan kezelhető. Ennek elsődleges oka, hogy nem tárolható, ezért a helyszínen kell előállítani és használni. A gázhalmazállapotú ózon bizonyítottan szagtalanító különféle szagú anyagokhoz.

Az ivóvíz, a szennyvíz és a hulladéklerakó csurgalékvíz kezelése során az ózon bizonyítottan képes átalakítani a biorefratuális szerves anyagokat biológiailag lebontható anyaggá. Ennek eredményeként az ózon-oxidáció és az azt követő biológiai kezelés kombinálása költséghatékonyabban eredményezhet vizet vagy szennyvizet alacsonyabb koncentrációjú problémás szerves vegyületekben, mint bármelyik külön-külön alkalmazott eljárás. Az ózon alkalmazása bármilyen közegre (folyékony vagy gáznemű) nem ad hozzá más vegyi anyagokat. Amennyiben többet tudna meg az ózonos fertőtlenítési eljárásról és szolgáltatásainkról, keresse fel az ozonbiztos.hu weboldalt.