Szőlő permetező rendelése webáruházból!

A szőlő permetezőket nem csak a szőlőben használják peszticidek (azaz rovarirtó és gombaölő szerek) permetezésére, hanem folyékony műtrágyák vagy más folyékony anyagok permetezésére is alkalmasak. Az ernyős permetezőgépek többféle típusban, márkában, méretben és összetettségben kaphatók. A szőlőültetvényekben gyakran használt lombkorona permetezőgépek általában három fő kialakításúak: függőleges szórókeretű hidraulikus permetezők, léghordozós permetezők és elektrosztatikus permetezők.

Szőlő permetező rendelhető a penda.hu weboldalra látogatva, tehát érdemes benézni hozzánk ha ön is elgondolkodott azon, hogy szüksége lenne egy szőlő permetezőre. A függőleges szórókeretű hidraulikus permetezők a növényvédőszert nagynyomású hidraulikus permetezővel juttatják ki, amely függőleges szórókerettel van felszerelve a szőlőültetvények kártevőirtására. A rovar- és gombaölő szereket gyakran nagy nyomás alatt alkalmazzák, mert finomabb permetezésre van szükség a lombozat jó fedéséhez. A függőleges szórókeretes permetezőket sűrű szőlő lombkoronán keresztüli permetezésre használják, ahol nagynyomású permetezésre van szükség a megfelelő behatoláshoz és eléréshez. A léghordozós permetezők levegőt használnak hordozóként, hogy a folyadékot cseppekre bontsák.

Ezt a típusú permetezőt gyakran airblast permetezőnek nevezik. A meghatározó jellemzője egy nagy ventilátor, amely segíti a porlasztást és biztosítja a cseppek elsődleges szállítási mechanizmusát. A léghordozós permetezők javítják a lombkoronába való behatolást és lefedettséget a lombozat körül kialakuló turbulencia miatt, ami csökkenti a permetezési mennyiséget.  Az airblast permetezőgépek a leggyakrabban használt permetezőberendezések a szőlőültetvények lombkezelésében. További részletekért és szőlő permetezőért keresse fel a penda.hu weboldalt.