Tetőtéri ablak széles kínálatban online!

A tetőablakok egyszerűen a ház tetejére beépített ablakok. A tetőablakok így növelhetik az egyébként mesterséges világítást vagy szellőzést igénylő belső terek, például az ablaktalan helyiségek komfortját. A tetőablakok használatával biztosítható, hogy a tereket túlnyomórészt természetes fénnyel világítsák meg, így kevés mesterséges világításra van szükség, vagy egyáltalán nincs szükség rá. További rugalmasságot tesznek lehetővé az építészeti tervezésben.

Tetőtéri ablak széles kínálatban várja a tetoablak.hu weboldalon ezért kattintson ide és tekintse meg teljes készletünket, hogy megtalálhassa legjobb ablakokat és megoldásokat. Tetőablakok új épületekbe és utólag is beépíthetők a meglévőkre. Az utólagos felszereléshez szakképzett építtetőre vagy vállalkozóra van szükség. A tetőablakok alkalmasak olyan helyekre, ahol nagy a felhős égbolt. A cső alakú tetőablakok olyan helyekre alkalmasak, amelyek jellemzően naposak, tiszta égbolttal. A tetőablakok extrém jégeső esetén megsérülhetnek, de a gondos tervezés és az anyagválasztás csökkenti a kockázatot. A tetőablakok amellett, hogy természetes fényt engednek be otthonába, friss levegőt is beengedhetnek, ha kinyithatók vagy szellőztethetők. A hagyományos ablakokhoz hasonlóan nyáron a nemkívánatos hőnövekedés, télen pedig jelentős hőveszteség forrása lehet.

Szinte minden tetőablak zárt dupla üvegezést használ a hőveszteség csökkentése és a páralecsapódás minimalizálása érdekében. Általában nyithatóak. Ez a funkció kifejezetten ajánlott nyári körülmények között, különösen 2 szintes házakban, ahol a hő egyébként a felső szinten koncentrálódna. A függőleges ablakokhoz hasonlóan a tetőablakkeretek is sokféle anyagból készülnek, és jelentős hatással vannak a hőteljesítményre. A keretek jellemzően fa, külső időjárásálló burkolattal rendelkeznek, de készülhetnek alumínium, acél vagy uPVC anyagokból.  Bővebb leírásért keresse fel a tetoablak.hu-t.