Tissot órák Svájcból, ahol a minőség az ország nevében lakozik

A Tissot órák neve egy svájci apa-fia pároshoz fűződik. Ők alapították meg 1853-ban a műhelyt, ahol a világszerte ismert márka útjára indult. A műhely alapításának dátuma az óralapok hátulján is szerepel, afféle logóként, hisz nagy jelentőséggel bír.

A Tissot órák iránt hamar kialakult az érdeklődés, s a nagy ovációra való tekintettel Oroszországba és az USA-ba is elkezdték exportálni. A kezdetekkor még nem volt tömeggyártás, ám az 1900-as évek elején már beindult a gépezet. A női luxus karórák piacra dobása után megjelentek a férfi karórák is különböző szíjakkal. A Tissot órák megújulása és fejlődése nem állt meg, s ennek köszönhetően elkezdett stílusában és képességeiben szétválni a női és a férfi karóra kollekció. Míg egyiknél a megjelenés volt a főbb kritérium, addig másiknál a hasznos funkciók is szerepet kaptak.

Egy idő után a Tissot órák különböző szektorokban jelentek meg, például a sport világában fontos időmérő eszközökké váltak. Évekkel ezelőtt lekerült gyártósorukról az érintéses óra, majd napenergiával működő modellt is létrehoztak, s a fejlődés azóta is töretlen. Az orauzlet.hu webshop különböző árkategóriákban nyújt választási lehetőséget a férfi és női vevőknek a Tissot órákból. Az órák funkcióikat tekintve eltérőek, így érdemes áttekinteni a termékleírásukat, hogy mindenki a számára fontos képességekkel ellátott modellt szerezhesse be. A garanciával kapcsolatos információk szintén a termékleírás sorai között olvasható. A termékek kosárba helyezése után pedig ingyenes ajándékokkal kedvez az oldal üzemeltetője, melyet a kosárérték alapján választhatnak ki a megrendelők. Rendeljék meg mielőbb, hogy az esztétikus díszdobozba csomagol Tissot órák valamelyike mielőbb a csuklójukon díszeleghessen! A Tissot órák a svájci minőség védjegyei!