Tó fóliázás kedvezményes áron

Ha tavat épít, akkor kreativitását a tervezésnek szentelheti. Különböző típusú és méretű tavi fóliáink vannak, azonban a legtöbbször használt és legmegfelelőbb tó fólia az EPDM fólia, a 3D fólia és a PVC fólia. Bővebb leírást ezekről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Tó fóliázás várja önt is a water-szig.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és tudjon meg mindent arról, hogy miért érdemes tó fóliázást alkalmazni.  Az EPDM fólia gumiból készült, rendkívül erős és tartósan rugalmas. Ez az anyag nem tartalmaz lágyítót, jól ellenáll az UV sugárzásnak és az esőknek. Az EPDM szakszerűen alkalmazható tetőfedő anyagokban és vízgyűjtőkben. Manapság tavakban is alkalmazzák. Ebben az esetben azonban ennek az anyagnak egy másik változatát alkalmazzák, amely nem tartalmaz hal- és tónövényekre mérgező anyagokat. Ezért különös gondot fordítson arra, hogy a tóhoz speciális EPDM tófóliát használjon, hogy a tó halai és tó növényei egészségesek maradjanak. Az elmúlt néhány évben a 3D fóliázás egyre népszerűbb. A 3D fólia egyedi formában készült a kívánt tó formájához és méretéhez. Ez azt jelenti, hogy nem kell eltávolítania a redőket, és a tó fóliát nem kell méretre szabnia és magának ragasztania.

Ehhez csak a tó mérésére van szükség. A 3D-s tó fólia szállítója az Ön számára megfelelő méretűt készít. Egy másik fajta tó fólia, amelyet gyakran használnak, a PVC fólia. Ez az anyag sima, így könnyen alkalmazkodhat a tó formájához. A PVC fólia megfelelően hegeszthető (hő felhasználásával), de ragasztható is. Ez a fólia évekig fog tartani, azonban a lehető legnagyobb mértékben védenie kell az UV sugárzástól. Tehát lehetőleg ne tegye heves napfény közelébe. Amennyiben többet tudna meg erről és a tó fóliázásról, nézzen be hozzánk a water-szig.hu weboldalra. Weboldalunkra látogatva teljes kínálatunkat is megtekintheti.