Töltsön Meguin olajat autójába!

A Meguin olajok a prémium olajok közé tartoznak, így nem csoda, hogy a vásárlók előszeretettel választják ezeket a termékeket. Viszont kevésbé ismert olajról van szó a hazai vásárlók körében, így az alábbiakban egy kicsit bővebben bemutatjuk!

[wp_ad_camp_1]

Meguin olajok igazán minőségi termékek, így, ha a márka termékeit használja autója esetében, akkor biztos lehet benne, hogy jó döntést hozott. Akárcsak sok másik autóipari márka, a Meguin is hosszú múltra tekint vissza, ugyanis Gustav Meguin 1847-ben alapította meg a vállalatot. A Meguin vállalat a kezdeti időkben mérlegekhez való kenőanyagokat, illetve lenolajat és patazsírt állított elő. A gyártó program bővítésére 1890-ben került sor, ekkor a termékpaletta ásványi olajokkal, technikai zsírokkal és az acéliparban használatos kenőanyagokkal bővült. A kezdetektől sok idő telt el és ez idő alatt a Meguin termékek egyre jobbak, egyre minőségibbek lettek. Így nem csoda, hogy ma már a világ legjelentősebb piacain kooperációs partnerként és rendszerszállítóként van jelen. Továbbá Indiában és Dubaiban licencpartnerekkel képviselteti magát.

A Meguin tehát a legnevesebb olajgyártók közé tartozik. Ennek megfelelően kényesen ügyelnek a kiváló minőségre. A Meguin termékeket nem csupán az üzletek polcain, hanem az alkatreszek.hu webáruházban is megtalálja! Ma már akár olajokat és alkatrészeket is könnyen rendelhet online. A Meguin vállalat gyártó és logisztikai cég, mely ma már az ásványiolajipari cégnek, valamint ásványiolaj-kereskedelemnek beszállítója. Az alkatreszek.hu webáruházban nem csupán a Meguin olajokat találja meg, hanem kiváló minőségű alkatrészeket és adalékanyagokat is. Ha szeretné megtekinteni a kínálatot vagy bővebben tájékozódni, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba!