Tudjon meg többet a hágcsó szabvány részleteiről!

A gravetti.hu vezető szerepet tölt be a ketreces létrák tervezésében, egyedi gyártásában és telepítésében az egész országban. Bővebb leírásért és a hágcsó szabványért nézzen be bátran weboldalunkra.

Hágcsó szabvány elolvasható a gravetti.hu weboldalon ahol minőségi hágcsókat vagy ketreces létrákat rendelhet méghozzá olcsón. A tetőtéri létrát gyakran a ketreces létra általános kifejezéssel emlegetik. A legtöbb ember azonban nem veszi észre, hogy a ketreces létra bármilyen típusú létrát leírhat, például lépcsős típusú, szögletes vagy függőleges létrát, amely ketreccel rendelkezik. Bármilyen típusú ketreces létrarendszert vagy lépcsőt tudunk tervezni, legyártani és telepíteni, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek. Komplett megoldást tudunk nyújtani az elejétől a végéig. Nem veszünk igénybe alvállalkozókat, és minden szerelőnk tapasztalt és szakképzett asztalos. Minden tervezésünk megtervezett és megfelel a hágcsó szabványnak. A létrák és hozzáférési megoldások teljes kínálatának megtekintéséhez kattintson weboldalunkra. Javasoljuk, hogy minden típusú létrára szereljen fel egy ketrecet, ha a függőleges magasság meghaladja a 3 métert. A ketrec célja, hogy megakadályozza, hogy valaki leessen a létráról.

Ez nagyon jól működik lépcsős típusnál. A függőleges létrákon állandó zuhanásgátló kábelrendszert kell felszerelni. A munkahelyi esések kockázatának kezelése című dokumentum 7.2. szakasza további információkat és útmutatást ad ezzel kapcsolatban. Minden ketreces létrának meg kell felelnie a hágcsó szabványnak, amely az összes létra, platform, sétány és védőkorlát szabványa. Szigorú tervezési kritériumokat is be kell tartani ezekkel kapcsolatban. Amennyiben minőségi hágcsót szeretne rendelni és megismerné a hágcsó szabványokat, keresse fel még ma a gravetti.hu weboldalt.