Válassza Zacher András, családfakutatót!

Gyakran eltöpreng családja múltján? Szeretné megismerni a gyökereit? Nem tudja hogyan tudhatna meg többet családja múltjáról? Ha minél részletesebben szeretné megismerni gyökereit és felmenői életét, akkor azt javasoljuk, hogy válassza Zacher Andrást, aki már két évtizede foglalkozik családfa kutatással!

[wp_ad_camp_1]

Családfakutató – Nagyon sok olyan munka, szakma van, melyet az ember el tud sajátítani, egymaga is el tud végezni. A családfa kutatás viszont egy igazán komplex terület. Egy ideig el lehet jutni kutakodással, utána járással, azonban ez egyáltalán nem egyszerű feladat. Sokan azzal sincsenek tisztában, hogy hogyan kellene ennek nekifogni. Ha nem akar próbálkozni, felesleges köröket futni, nem tudja, hogyan kellene elindulni, vagy csak nincs ideje a kutakodásra, akkor kérje Zacher András, családfakutató segítségét! Egy olyan ötgyermekes családapáról van szó, aki maga is nagyon fontosnak tartja a családot és a múltat. Munkájára nem lehet panasz, hiszen András maximalistaként mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb elődöt felkutassa és egy komplex képet tudjon Ön elé tárni múltjáról. Ez nem csak abból áll, hogy a munka végeztével kap egy rakás nevet és évszámot.

A felmenők életéről igyekszik minél több információt ismertetni, beleértve a nemzetiségi hovatartozást, a mesterséget, a vallást, a családi kapcsolatokat, a halál okát, illetve, hogy rendelkezett-e valamilyen nemesi címmel. Nem csupán pár dokumentációt jelent a munka, hanem egy 250-300 oldalas családkutatási dokumentációról van szó, illetve egy személyes prezentációról a megrendelő, illetve családja előtt. Na, de ne rohanjunk ennyire előre. A munka megkezdéséhez először is minél több és részletesebb információra van szükség az ismert felmenőkről, illetve kapcsolatba kell lépni a szakemberrel. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el a zacherandras.hu weboldalra!