Vásároljon cigaretta tartót ajándékba!

Számos változata létezik az ideális, gravírozott cigaretta tartóknak. A gyakran fémből, ezüstből és sterlingezüstből készült gravírozott cigarettatartó komoly munkával készül. Lehetséges, hogy a nappalija nem teljes egy gravírozott cigarettatárca nélkül – keressen régebbi, rusztikus stílusúakat ha a lakásának is ilyen a stílusa.

Cigaretta tartó rendelhető a gravirexpressz.hu weboldalra látogatva, itt a helye nálunk ha ön is meglepné párját egy minőségi darabbal, amit élete végéig használhat. A gravírozott cigarettatárca általánosan kedvelt tárgy, így ezeket gyakran keresik. Ez a személyre szabott cigaretta tartó egy szuper ajándék lehet, amelyet praktikussága és átgondoltsága miatt nagyra értékelnek. A polírozott rozsdamentes acélból készült cigarettatartó személyre szabott névgravírozással érkezik, ha ön ezt kéri tőlünk. Szórakoztató ajándék az egyik barátjának, a vőfélyének, főnökének, testvérének vagy barátnőjének. Cigaretta tokjainkat speciálisan önnek gyártjuk, igényeinek, kívánságainak és kéréseinek megfelelően. Tokjaink többsége exkluzív termék, amely kizárólag üzletünkön keresztül érhető el.

A dobozos cigaretta előtti világban ikonikus csomagolás volt a hagyományos cigaretta tartó ami többféle anyagból készülhetett. Az igényesen becsomagolt, előre felgöngyölt cigaretták rendezett sorban állnak ebben a tartóban, és várják hogy ön gyorsan rágyújtson. Egyedi tervezőcsapatunkkal kombinálhatja a kulturális nosztalgiát az egyéni márkaépítéssel, hogy valami újat és izgalmasat kínálhasson szerettei vagy éppen ügyfelei számára. Amennyiben megtekintené teljes cigaretta tartó készletünket és választana egyet, keresse fel a gravirexpressz.hu-t és itt mindent megtalál. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel nekünk.