Vízlágyító készülékek rendelése online áruházból!

A kemény víz megviselheti otthonát, bőrét és pénztárcáját. A vízlágyítók ellensúlyozzák ezeket a hatásokat azáltal, hogy jobb minőségű vizet hoznak létre, amely meghosszabbítja a készülékek élettartamát, miközben segít Önnek és otthonának jobb megjelenésében és közérzetében.

Vízlágyító készülékek a bolt.agroviz.hu weboldalon rendelhetőek, és itt megtalálhatja a teljes kínálatot is ha megtekintené termékeinket. Az egyik legnagyobb tévhit a vízlágyítókkal kapcsolatban, hogy a só az, ami lágyítja a vizet. Amik valójában lágyítja a vizet, azok a tartályban lévő apró gyantagyöngyök ezrei, amelyek kiszűrik a kemény víz vegyszereit. A só a gyantagyöngyök tisztítására szolgál a regenerációs ciklus során, lehetővé téve a rendszer számára, hogy folyamatosan eltávolítsa a keménységet a vízellátásból. A kemény víz a fő vízvezetékből vagy kútból jut be otthonába, és a vízlágyítóhoz jut. A tartályban lévő gyantagyöngyök vonzzák és megtartják a kemény víz ásványait, eltávolítva azokat a vízből. A lágyított víz kilép a tartályból, és a vízvezetékhez áramlik otthonában. A lágyulási ciklus során a gyantagyöngyökön lévő nátrium a vízben lévő kemény víz ásványi anyagaira cserélődik.

Egy idő után a gyantagyöngyöket ki kell öblíteni az ásványi anyagoktól és „újra kell tölteni”, hogy továbbra is vonzzák és gyűjtsék a kemény víz ásványait. Ez a vízlágyító regenerációs ciklusa, és ezért adnak az emberek sót a vízlágyítókhoz. Erős sós-vizes (sóoldat) oldat jön létre az öblítőhöz hozzáadott sóval. A sóoldat átfolyik a gyantatartályon, kiöblíti a gyöngyöket, és új nátriumot cserél az összegyűlt kemény víz ásványi anyagaira. Ezt vízlágyító visszamosási ciklusnak nevezik. További részletekért és rendelésért nézzen be bátran a bolt.agroviz.hu-ra.