Víznyelő kedvező áron beszerezhető online is!

A háztartási vízelvezető csatorna felszerelése meglehetősen egyszerű folyamat. Ha azonban nem biztos abban, hogy kombinált vagy különálló vízelvezető rendszerrel rendelkezik-e, javasoljuk, hogy hívjon szakképzett vízvezeték-szerelőt.

Víznyelő kedvező áron várja a sunikft.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran és tekintse meg a legjobb minőségű termékeinket. A víznyelők az ingatlan vízelvezető rendszerének alapvető részét képezik, ezért elengedhetetlen, hogy megfelelően gondozzuk őket. Az eltömődések megelőzésének legegyszerűbb módja, ha gondosan karbantartja a víznyelőket. Szerencsére ez csak néhány kiegészítést igényel ingatlana külső karbantartási rutinjában – például rendszeresen fel kell söpörni a rácsokat, és évente néhányszor kitakarítani az ereszcsatornákat. A víznyelő nagyjából ugyanúgy működik, mint a P csapda, de a kialakítás megváltoztatása megoldja a problémát. Ellentétben a P csapdával, a víznyelőnek nincs szüksége a cső szoros hajlítására, hogy felfogja a vizet. Ehelyett egy eltávolítható belső hüvelyt (vagy központi kamrát) használ, amely teret hoz létre közte és a víznyelő fala között, amelyen keresztül a víz felfelé kényszerül, hogy elérje a kivezető csövet. Ez a kialakítás továbbra is visszatartja a vizet, hogy gátat képezzen a szagok és gázok ellen, de ezt egy levehető hüvely segítségével teszi.

A palackos víznyelők ideálisak esővíz- és szennyvízhasználathoz, és leggyakrabban újabb ingatlanok környékén találhatók, vagy ahol a régi víznyelőket cserélni kellett. A palackok egyik speciális típusa, a folyóka különösen alkalmas szennyezett vízrendszerekhez, mivel csatlakoztatható egy meglévő lefolyócsőhöz. Ennek a víznyelőnek a kimenete valamivel alacsonyabban van, mint a bemenet, hogy biztosítsa a légtömítés megőrzését. Bővebb leírásért és rendelésért keresse fel a sunikft.hu-t.