Nagy minőségű lakásfelújítás Budapest

Lakásfelújítás Budapest

Mindenkinek otthona az a hely, ahol megpihenhet, feltöltődhet, nyugalomra találhat. Az életünk központja. A rohanó mindennapokban néha nem tudatosak a lépéseink, nem állunk meg körülnézni és nem változtatunk olyan dolgokon, amelyek létfontosságúak a lelki egyensúly megtartásában.

Flamingo lakásfelújítás Budapest, ha olyan otthont szeretne, amely igazán önre jellemző! Biztonságot nyújt, ugyanakkor képviseli is önt. Maximális kényelmet nyújt, ugyanakkor híven tükrözi a személyiségét. A flamingointeriors.hu-n a lehetőségek széles tárházával találkozhat. Olyan szolgáltatást nyújtunk, amely biztosítja, az igényes minőségi kivitelezést, ugyanakkor az ön kívánságai és igényei alapján alakul a folyamat. A tervezés mindig a megrendelővel szoros együttműködésben történik. Így valóban olyan belső teret alakíthat ki, amely megfelel az ön igényeinek. A tervezés során végig figyelembe vesszük, hogy ön milyen összeget szánna a kivitelezésre, tehát az ön büdzséjéhez igazodunk. Ha megtekinti referenciáinkat, láthatja, hogy bármilyen ötletet komolyan veszünk, egyedi, handmade ötleteket is kivitelezünk. Ha igazán egyedi otthont szeretne abban is a segítségére leszünk.

Ugyanakkor a flexibilitás is erős oldalunk, hiszen a munkák menete közben is merülnek fel új ötletek, természetesen ebben az esetben is van lehetőség a módosításra vagy pótmunkák rendelésére. A tervezés általában 3-5 hét, amely alatt többször is egyeztetünk személyesen, hogy az életre kelt elképzelések valóban megfeleljenek az ön igényeinek. A legkorszerűbb tervezőprogramok segítségével akár néhány napon belül és akár több változatban is el tudjuk készíteni a fontosabb helyiségek 3D terveit. Így jobban el tudjuk képzelni, hogy milyen lesz az összhatás.